Cinta Kami Selamanya

Daisypath Anniversary tickers

Our 1st Hero

Our 2nd hero

Our incoming 3rd baby

05 November 2009

Tawaran Kuarters - Presint 17

"Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Penyayang"

Salam bt semua rakan2 & taulan....

Alhamdulillah...segala puji bagi Allah...dengan keizinan Ya Rabbal Alamin, aku telah ditawarkan kuarters di Presint 17...smlm br je sesi meluahkn kesedihan dan ketidakpuasan hati...tup..tup..pagi nie buka website
http://www.bph.gov.my bkenaan dgn pmohonan kuarters...bila aku masukkan IC no... keluar mesej nie...

Tahniah! Permohonan anda telah diluluskan. Tempoh tawaran adalah sah dari hingga

Maklumat Kuarters
C-T08-U02, No 1, Jalan P17 A,
62150,
Presint 17,
Wilayah Persekutuan Putrajaya.

Permohonan yang sudah diluluskan dan diagih, anda boleh membuat bayaran deposit kuarters berjumlah RM 300.00 di Pusat Khidmat Pelanggan.


Syukur sgt..semua nyer bjalan lancar...terus dpt tau no umah yg bakal aku duduki...skrg tggl 2 lagi problem sblm mjelang hari bahagia aku nti...harap semua nyer akan selesai dgn ptolongan dr Yang Maha Esa...amin....wassalam...

7 comments:

  1. Salam...nak tanya ni...dpt kuarters presint !17 kan? macam mana rumah kat situ?...berapa bilik? suami saya pun dapat kat situ lepas dia minta kuarters"down gred". Sama ke macam kuarters 18? bayaran bulanan macam mana ye?...sorry mengganggu....

    saya sekarang kerja kat kl...sebab tu banyak tanya....Sorry

    fazrenalin@gmail.com

    ReplyDelete
  2. fazranalin,
    kuarters presint 17 lebey kurang cm presint 18 gk..cuma xde balkoni..tp hall umah tu lebey luas dr presint 18 punyer..bilik ader 3 n 2 bilik air..mcm umah2 lain gk, kabinet dapur siap pasang cuma perabot lain2 xde la...

    ReplyDelete
  3. ok tq 4 ur info....actually sy tersilap
    suami saya dapat presint 15...pa pun tq so much

    ReplyDelete
  4. salam...susah tak nak mohon qtrs?...sya br ditukarkan..masalah jugak nak dapat tempat tinggal...berapa lama agak agaknya permohonan diluluskan...kopat jugak kalau duk transit qtrs..

    ReplyDelete
  5. pembahagian kuarters ikut Q..tp kalo u bg reason yg amat kuat..boleh dipertimbangkan..mcm i dulu apply bulan july..then around nov dh dpt..reason i nk cepat sbb time tu i nk kawin bulan dec..

    ReplyDelete
  6. Reason yang kuat maksud kamu? saya nk tanya mengenai kalu da dalam senarai tawaran mcm mana?brapa lama leh dapat kuarters??

    ReplyDelete