Cinta Kami Selamanya

Daisypath Anniversary tickers

Our 1st Hero

Our 2nd hero

Our incoming 3rd baby

05 January 2012

Happy New Year & Pemenang-pemenang Give Away!!


Happy New Year all mommies!!! Maaf byk2 sbb lmbt wish new year tp masih bkesempatan lagi utk wish kn??Semoga tahun 2012 ini mbawa lebih kebahagiaan dan keredhaan Ilahi dlm kehidupan kita sepanjang tahun...Ammiiinnn....



Ok la..sempena tahun baru nie..Mama Mikael nk umum kn pemenang2 utk MamaMikael 2nd Anniversary Give Away ...so pemenang2 nye adalah :-
.
.
.
http://kasihibuhaiqal.blogspot.com/2011/11/mamamikael-2nd-anniversary-give-away.html
.
.
.
http://ibuafiqahhuzaifah.blogspot.com/2011/11/mamamikael-2nd-anniversary-giveaway.html 
.
.
.
http://deyna83.blogspot.com/2011/11/mamamikael-2nd-anniversary-give-away.html 
.
.
.
.
http://shahida-mysweetlife.blogspot.com/2011/11/mamamikael-2nd-anniversary-give-away.html 
.
.
.
http://hayatun-fadzila.blogspot.com/2011/12/mamamikael-2nd-anniversary-give-away.html


Dan 2 THE LUCKIEST yg akan menang baju dr Little Kids Collections adalah :-
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
http://shahida-mysweetlife.blogspot.com/2011/11/mamamikael-2nd-anniversary-give-away.html
.
.
.
http://ibuafiqahhuzaifah.blogspot.com/2011/11/mamamikael-2nd-anniversary-giveaway.html

So kpd para pemenang, leh bg details thru my email tau...JGN bg kt comment box..Mama Mikael tidak btanggungjawab seandainya ade mereka2 yg mcopy details anda utk tujuan sesuatu..

Pd yg LUCKIEST, leh bg details umur anak dan jantina ank yer..TQ semua...

7 comments:

  1. yeay2...menang...Mekasih Puan Sri
    ..emmm...tapi,yan nak kena bagi thru email gak ke..he3...umah kite dekat sangat..~(^__^)~

    ReplyDelete
  2. haha..yan x payah la bg details..nk bg pun xpe..huhu

    ReplyDelete
  3. thanks....tuah tahun baru...
    saya dh email

    ReplyDelete
  4. salam

    alhamdulillah syukur..
    rezeki di tahun 2012..
    TQ utk seri sbb buat GA ni..

    irni pun kena bg info thru email ke?hehe
    ke bg kat taska jer?

    ReplyDelete
  5. thank's Puan Sri...pagi2 datang opis dh ade bungkusan utk yan,...mekasih...nti kite update ..=)

    ReplyDelete
  6. shahida: leh bg details semula x??cek emel xdpt pun...bg kt emel nie yer : anaseri.zulkifli@gmail.com TQ

    irni: xpayah ler bg email..kite bg kt taska ajer..

    yan: sama2 yan..nti kalo kite wat lagi..join la lagi yer..tu pun tgk masa kita gk..hehe

    ReplyDelete
  7. salam, saya dh sent kat email tu yer..

    ReplyDelete