Cinta Kami Selamanya

Daisypath Anniversary tickers

Our 1st Hero

Our 2nd hero

Our incoming 3rd baby

29 August 2011

"Contest Sweet Moment With My Love-By MamaMikael"

CONTEST SWEET MOMENT WITH MY LOVE
- BY MAMA MIKAEL

As Salam semua..MamaMikael nak wat contest seperti yang dijanjikan..Pemenang akan dipilih seramai 3 orang & diadili oleh pengadil yang bertauliah..(MamaMikael akan melantik pengadil tersendiri yer)..hope ada la yang menjoinkan diri..sbb almaklum la..follower MamaMikael nie x ramai pun..so kalau ader sorang je yang join, sorang tu la pemenangnya..hehe..
So hadiah yang ditawarkan adalah dari koleksi LittleKidsCollections sbb contest nie utk baby..Hadiah nya nanti ikut pemenang, kalau pemenangnya baby boy, so koleksi baby boy la..gitu jugak sebaliknya..

So peraturan2 nya seperti berikut:-

  • Buat satu entry bertajuk "Sweet Moment With My Love-By MamaMikael" lain tajuk tidak diterima, harap maklum!
  • WAJIB letakkan banner di atas pada entry tersebut..
  • Link kan semula entry contest anda ke entry ini ;)
  • WAJIB menjadi follower AkU MaMa MiKaeL
  • Upload sekeping gambar si manja bsama  ayah or ibu..(gmbr yg mbawa kenangan manis & amat bmakna pd anda)
  • Kalau tak ada anak pun leh join, anak sedara or anak jiran tetangga pun boleh, tapi gambar bsama anda,  ibu or ayah dorang la yer.. 
  • Si manja hendaklah berusia 4 tahun kebawah pada hari entri ini di tulis.
  • Di bawah gambar tersebut hendaklah sertakan NAMA ANAK, UMUR ANAK, NAMA IBU/AYAH dan sikit cerita kenapa pilih gmbr tsebut..(x lebih dr 10 patah perkataan)
  • Tinggalkan link entry anda dekat comment box yer untuk MamaMikael follow up...
  • Contest start dari 19/08/2011 hingga 29/08/2011 SAHAJA!!Pemenang akan diumumkan selepas balik dari Raya Aidilfitri..
  • Selamat menjoinkan diri yer.. Wassalam..

19 comments:

  1. kite join..
    kalo ade salah, bgtau yer..

    http://sayangdhia.blogspot.com/2011/08/contest-sweet-moment-with-my-love-by.html

    ReplyDelete
  2. salam kenal mama mikael...

    Kasih Ibu join yer...

    http://kasihibuhaiqal.blogspot.com/2011/08/sweet-moment-with-my-love-by-mamamikael.html

    ReplyDelete
  3. join

    http://nureenasirellesya.blogspot.com/2011/08/sweet-moment-with-my-love-by-mamamikael.html

    tq

    ReplyDelete
  4. Join

    http://sayangkuzie.blogspot.com/2011/08/contest-sweet-moment-with-my-love-by.html

    Tq

    ReplyDelete
  5. join...

    http://hairulizacontestga.blogspot.com/2011/08/contest-sweet-moment-with-my-love-by.html

    tq

    ReplyDelete
  6. join :)

    http://lovecontestverymuch.blogspot.com/2011/08/sweet-moment-with-my-love-by-mamamikael.html

    kalau gambar tak diterima, maklumkan ok :)

    tq

    ReplyDelete
  7. saya join juga :)


    http://yza-wilis.blogspot.com/2011/08/sweet-moment-with-my-love-by-mamamikael.html

    ReplyDelete
  8. join,

    http://my-khalish.blogspot.com/2011/08/sweet-moment-with-my-love-by-mamamikael.

    id follower : ziyta

    ReplyDelete
  9. yehh..nak join la...pinjam ibad atau afiq jap... hehehe...bolehkan mama mikael...

    ReplyDelete
  10. errina: boleh je..nk pinjam mikael pun boleh..haha..

    ReplyDelete
  11. kite nak join bleh...tapi pinjam anak orang lain..he3

    ReplyDelete
  12. yan: boleh join gk wlupun pinjam anak org lain..cari gmbr yg best2 yer..

    ReplyDelete
  13. sye nk j0in b0leh x?tp nk letak pic spupu sye n ank dy?b0leh la b0leh la ><

    ReplyDelete
  14. boleh..sama ada baby bsama awk or ibu bapa dia...

    ReplyDelete
  15. join
    http://farzly.blogspot.com/2011/08/sweet-moment-with-my-love-by-mamamikael.html
    ok

    ReplyDelete
  16. Ibu Alisha dah join..

    http://intanberliangacontest.blogspot.com/2011/08/sweet-moment-with-my-love-by-mamamikael.html

    TQVM

    ReplyDelete
  17. 0k,sya da j0in jgak!he33

    http://miraedo92.blogspot.com/2011/08/sweet-moment-with-my-love-by-mamamikael.html

    ReplyDelete
  18. SALAM LEEN JOIN

    ID;LEEN

    http://emmileen.blogspot.com/2011/08/contest-sweet-moment-with-my-love-by.html

    ReplyDelete
  19. terima kasih pd mereka2 yg join contest Mama Mikael..Mama akn umumkan pemenang bg contest nie secepat yg mungkin yer..Mama br je start keja lepas cuti beraya..ape2 pun nti Mama akan announced..tggu...

    ReplyDelete