Cinta Kami Selamanya

Daisypath Anniversary tickers

Our 1st Hero

Our 2nd hero

Our incoming 3rd baby

31 January 2012

Korang penah buat tak benda nie????

Assalamualaikum all mommies!!!

Mama Mikael dpt satu emel..so enjoy la baca yer...




Korang pernah buat salah satunya masa kecil:

      1. Buka kipas meja, cakap depan kipas nak dengar suara bertukar.

      2. Naik kereta, tengok bulan & ingat bulan ikut kita.

      3. Naik basikal,boleh lepas tangan dari 'handle', rasa hebat.

      4. Masa sekolah, ada orang bagi milo free, lepas ambil sekali,
      menyamar jadi orang lain, beratur ambil air lagi.

      5. Lukis burung guna huruf 'v'.

      6. Lukis matahari di penjuru atas kertas lukisan dan antara bukit.

      7. Masa kecil, fikir bentuk hati yang sebenar macam ni --> ♥

      8. Tutup peti ais dengan perlahan, sebab nak tengok bila lampu dia
      mati.


Tambahan dr  Intan Halina

a) ada buku lagu (tulis lirik lagu fav)..hehe seronok bila dpt nyanyi sama2 bila lagu tu kuar kt radio..

b) ada buku biodata. paling penting tulis kawan karib, kawan biasa, makanan kegemaran bla3..skrg buku biodata nyer ntah ilang kemana???

c) kalau terpijak kasut skolah org, pastu kasut kita kena pijak balik
..kalo xnk kasi kotor..jln je atas angin...

      Betul tak? Betul tak? hehe...seronok kn??mesti korang pun senyum2 simpul baca then angkat2 kening sbb nk ingat zaman kecik2...

27 January 2012

Kitorang sama x??

Salam semua...

Cuba tgk gmbr kt bwh nie..agak2 u all leh teka gmbr sape??hehe








Gmbr lama tu agak2 umur Mama setahun kot??tiba2 sepupu Mama upload gmbr tu dlm FB Mama..hehe..

05 January 2012

Happy New Year & Pemenang-pemenang Give Away!!


Happy New Year all mommies!!! Maaf byk2 sbb lmbt wish new year tp masih bkesempatan lagi utk wish kn??Semoga tahun 2012 ini mbawa lebih kebahagiaan dan keredhaan Ilahi dlm kehidupan kita sepanjang tahun...Ammiiinnn....



Ok la..sempena tahun baru nie..Mama Mikael nk umum kn pemenang2 utk MamaMikael 2nd Anniversary Give Away ...so pemenang2 nye adalah :-
.
.
.
http://kasihibuhaiqal.blogspot.com/2011/11/mamamikael-2nd-anniversary-give-away.html
.
.
.
http://ibuafiqahhuzaifah.blogspot.com/2011/11/mamamikael-2nd-anniversary-giveaway.html 
.
.
.
http://deyna83.blogspot.com/2011/11/mamamikael-2nd-anniversary-give-away.html 
.
.
.
.
http://shahida-mysweetlife.blogspot.com/2011/11/mamamikael-2nd-anniversary-give-away.html 
.
.
.
http://hayatun-fadzila.blogspot.com/2011/12/mamamikael-2nd-anniversary-give-away.html


Dan 2 THE LUCKIEST yg akan menang baju dr Little Kids Collections adalah :-
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
http://shahida-mysweetlife.blogspot.com/2011/11/mamamikael-2nd-anniversary-give-away.html
.
.
.
http://ibuafiqahhuzaifah.blogspot.com/2011/11/mamamikael-2nd-anniversary-giveaway.html

So kpd para pemenang, leh bg details thru my email tau...JGN bg kt comment box..Mama Mikael tidak btanggungjawab seandainya ade mereka2 yg mcopy details anda utk tujuan sesuatu..

Pd yg LUCKIEST, leh bg details umur anak dan jantina ank yer..TQ semua...