Cinta Kami Selamanya

Daisypath Anniversary tickers

Our 1st Hero

Our 2nd hero

Our incoming 3rd baby

16 September 2009

Berbuka di Restoran The Village View, Bangi

Salam...dh lama x mjengah page aku nie...lgpun aku x tau nk cite ape dlm nie..mklum la, br je m'join'kn diri dlm dunia blogging2 nie haa...ditambahkan lagi agk bz ngn keja..(bz ke aku...)hehe..ape yg pasti aku nk cerite psl last week...


Rabu lepas (09/09/09) wargh..cntik date nie...my fiance br blik dr Miri, stlh 3 mggu kt sana ats urusan keja...(yg pasti..aku rindu giler tahap gaban ngn dia)..trun je flight, dia terus dtg Putrajaya amik aku lps keja...so kitorg bbuka sama ari tu..(tp..aku sbnr nye x pose..he3)kitorg pegi bbuka kt bangi di Restoran The Village View...nice place..mknn pun sedap...yg pasti, aku yg over2 nyer m'order lauk pauk...n ini la antara lauk2 yg aku order...utk mkn 2 org...kuat mkn ker???mmg aku ngn tunang kuat mkn pun..nk wat cmner...
Nie nama nyer ayam pandan...nice ayam..sedap...tp kt cheras, aku penah gk mkn menda nie...

Nie plak Siakap 3 rasa...3 rasa tue dh ok, tp ikan nyer plak garing sgt...ilang rs "kemanisan" ikan nyer tue..
Menu special ari tu adalah Puyuh Berempah...aku kureng ckit puyuh2 nie..tp tunang aku yg order menda tue...
Yang nie feveret aku..."TOMYAM"...yg nie mmg 'kaw' punyer...best sedap sehingga menjilat sudu..hehe...
Overall..mknn nyer ok...cuma kena pndai order n order yg btul2 nk dimkn...hehe...klu x mbazir jer...ok...sape2 yg mcari tmpt mkn, boleh la try g mkn kt Restoran The Village View...salam..bubbye...








02 September 2009

SVCHOST.EXE..APE MENDA NYER NIE???

Salam...slmt pg semua..sbnr nyer aku x tau nk wat cmne ngn PC aku nie...dekat nk sebulan dh prob...asyik kuar page hitam "scvhost.exe"..ape kejadah menda tue???aku nie dh la buta IT...aku nk YM pun x boleh...skype pun x boleh...so dh lama gk la aku x update facebook n friendster aku tue...rindu la plak...


So ader sape2 x yg tau cmner nk ilang kn menatang hitam tue???every 5 minute asyik appears jer ggu idup aku nie....menda hitam tu mcm bwh nie...ader sape2 tau nk setel kn???

Dh la kt cni keja pun x de...byk melangut jer...rindu nyer kt opis lama...dlu x menang tgn keja..la nie byk buang masa....uwaa..uwaa...at least klu leh buka FB ke FS ke...xde la bosan sgt...so bile menda hitam nie kuar je lagi la myakitkn hati aku nie haa....tolong..tolong..tolong..tolong..tolong...!!!!!!!!!!!!

01 September 2009

Pengenalan Diri


Ape2 pun salam & slmt sejahtera...nie 1st time aku nk try create blog seniri...tk pasti sejauh mane kerajinan aku utk sntiasa update blog nie nti..hehe...


Mula2 sekali, nama aku???pggilan aku utk dlm nie Anne...skrg bkerja di Putrajaya, govt. servant..setelah mghadiri lebih kurang 4@5 interview baru aku dpt masuk gomen nie...Alhamdulillah...at least ader gk rezeki kn....yg pasti dont give up...umo aku plak utk tahun 2009 nie br 26 tahun...still muda lagi kn???


Kg halaman aku plak Perak...mak ayah kandung aku tggl kt Kuala Kangsar..tp disbbkn aku telah dibesarkan oleh arwah nenek & mak sedara yg aku pggil "mak", jadi aku x tggl dgn mak ayah kandung pun...ngn nenek aku tggl kt Tg Malim..still Perak gk laa...so ape2 cerite or luahan hati aku lps2 nie yg bkaitan ngn "mak"..itu adalah mak sedara yg aku mksudkn...


Salah ke??bdosa ke aku coz kdg2 aku lebih sygkn mak sedara nie dr mak kandung aku seniri...ape2 yg blaku kt aku, mak sedara yg aku cari dlu...spjg idup aku 26 tahun nie pun, ader la dlm 2@3 kali je aku g braya Kuala Kangsar..tu pun raya ke2@ke3..klu x pun aku juz call je dorg utk mintak maaf minta ampun...ok la tu kn....ape2 pun ngn adik bradik aku yg lain still baik n mesra gitu....


Aku plak anak yg ke3 dr 5 bradik...klu sape2 yg x kenal aku, dorg akn ckp aku nie anak bongsu...mgkin sbb aku nmpk manja kot???hahaha...tp yg sbnr nyer, klu dgn mak sedara aku nie, aku jd anak bongsu dr 6 bradik...tu psl aku nmpk cm bongsu kot...heheh..


Ok la tu, lps2 nie byk lagi akn aku cerite psl diri aku...yg paling penting, I'M SINGLE BUT NOT AVAILABLE....hehehe...tp still leh kwn2 kn???ok semua..jumpe lagi..salam...n bubbye...;)